Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Τίμιος Σταυρός.

14 Σεπτεμβρίου σήμερα κ όλοι φυσικά γνωρίζουμε πως είναι η μέρα που η εκκλησία τιμά τον τίμιο σταυρό. Με τον άτιμο θα ασχοληθούμε άλλη μέρα.


Πάντα δίπλα στον συνάνθρωπο.






Σχετικά με τον προηγούμενο διαγωνισμό νικητής ήταν ο πατέρας των διαγωνισμών, ο Σιμιγδαλένιος. Δεν ήταν κάτι δύσκολο, απλά έπρεπε να μεταφράσεις από τα αραβικά στα ελληνικά το κείμενο και από εκεί όλα τα υπόλοιπα ήταν απλά. Αρκεί να εξαιρέσεις την μετάφραση βέβαια που χανόσουν για τα καλά, αλλά παρόλα αυτά κάπως έβγαινε νόημα. Βαριέμαι να γράψω τι ακριβώς είχα γράψει τότε. Ο Σιμιγδαλένιος λοιπόν είναι ο πρώτος νικητής. Αυτός ο οποίος καταφέρει να κερδίσει 3 διαγωνισμούς συνολικά, θα κερδίσει το βραβείο ιεροσυλίας. Τι είναι το βραβείο ιεροσυλίας? Δεν έχω ιδέα αλλά θα σκεφτώ στην συνέχεια. Έρχονται σιγά σιγά και οι επόμενοι. Δεν θα είναι ίδιοι με προηγούμενους. Πιστεύω δηλαδή.

2 σχόλια:

  1. einai pou den phra egw meros ston diagwnismo gt hmoun agkistri mou fainetai h apla den eixa dei thn anartish.kati apo ta 2..alla 8a dwsw to paron stous epomenous.simigdalenie to nou sou...to vraveio ierosylias pou 8a einai ena tpt einai diko mou..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο και μόνο που υπάρχει περίπτωση απλά να μην είδες την ανάρτηση, απορρίπτεσαι.

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bible