Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2012

Ψάρωσε τους φίλους κάνοντας το κόλπο του Μωυσή.

Το καλοκαίρι πέρασε (αν και έχει πολύ ζέστη αυτές τις μέρες), η διάθεση για φάρσες όμως δεν τελειώνει ποτέ.

Παρακάτω θα μάθετε πως σε 4 απλά βήματα μπορείτε να ξεγελάσετε τους φίλους κάνοντας το ταχυδακτυλουργικό κόλπο του Μωυσή ο οποίος χώρισε την θάλασσα στα 2. Βασικά είναι απλά μία οφθαλμαπάτη.

Θα χρειαστείτε:
  • μία θάλασσα (κατά προτίμηση χωρίς κόσμο στην παραλία)
  • δύο (αρκετά) μεγάλες διαφανείς επιφάνειες
  • ένα φίλο να σας βοηθήσει στη σκανταλιά σας
  • ένα έως άπειρα υποψήφια θύματα (ανάλογα με το πόσο μεγάλη είναι η παραλία)


Και ξεκινάμε!
Βρίσκουμε την θάλασσα μας. 


Πάμε νωρίς στην παραλία ώστε να μην έχει κόσμο. Δεν θέλουμε να δει κανείς πως κάνουμε το κόλπο γιατί μπορεί να μας αντιγράψει και να το κάνει στους δικούς του φίλους.
Παίρνουμε τις (αρκετά) μεγάλες διαφανείς επιφάνειες.Επίσης παίρνουμε ένα χαμάλη φίλο. Με την βοήθεια του τοποθετούμε τις επιφάνειες στον πυθμένα της θάλασσας. Οι διαφανείς επιφάνειες θα μπουν σύμφωνα με την φορά που δείχνει το hi tech σχέδιο που δημιούργησα για να σας βοηθήσει να καταλάβετε.Μαζεύετε το νερό που έχει ανάμεσα από τις επιφάνειες


Και αυτό θα το κάνετε παρέα με τον χαμάλη. ΠΡΟΣΟΧΗ! Παίζει να σας φύγει ο κώλος μέχρι να μαζέψετε όλο το νερό. Θα χρησιμοποιήσετε κουβαδάκια. Το αποτέλεσμα θα είναι σαν και αυτό της εικόνας.Βγάζετε τις πλάκες που κρατάνε το νερό.


Έχετε ελάχιστα λεπτά μέχρι το νερό να καλύψει το κενό. (Το νερό είχε συνηθίσει λόγω των επιφανειών να σχηματίζει γωνία 90 μοιρών. Οπότε σύμφωνα με τους νόμους της φυσικής θα μείνει για λίγο σε αυτή την στάση. Για πολύ λίγο όμως ε)Στείλτε τον χαμάλη να φωνάξει τους φίλους σας.


Σιγά μην πάτε εσείς... Μόλις έρθουν οι φίλοι θα μείνουν κάγκελο βλέποντας το "θαύμα" που στην ουσία δεν είναι τίποτα παρά μόνο ένα κόλπο όπως μόλις αποδείχτηκε.

Φροντίστε (άμα είστε άντρας) να έχετε στην παρέα σας φίλες έτσι ώστε να το πουν σε άλλες φίλες.

Άμα είστε γυναίκα δεν χρειάζεται τίποτα από όλα τα παραπάνω. Δείχτε απλά λίγο στήθος (ή και οπίσθια καλύτερα) και αυτό φτάνει. Μπορεί να είμαι ιερόσυλος αλλά τουλάχιστον μιλάω όμορφα.


.......................


ps: Δεν είμαι σεξιστής.

ps2:Oύτε και μάγος είμαι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bible