Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Λευτεριά στον γέροντα Παστίτσιο.



Όχι δεν είναι φώτοσοπ.

.........

Εγώ ο ίδιος σκαρφάλωσα στα απόκρημνα τείχη της Ακρόπολης και κρέμασα αυτά τα 2 πανό προς ένδειξη διαμαρτυρίας για την σύλληψη (???) του γέροντα Παστίτσιου.

Ναι ναι... της ακρόπολης. Ξέρετε, εκεί που οι πρόγονοι μας δημιούργησαν τον Παρθενώνα. Και όχι μόνο αυτό φυσικά.. Τόσα και τόσα λαμπρά μνημεία. Τόσα ορθόδοξα, χριστιανικά μνημ... Ώπα ώπα. Μα αυτοί δεν ήταν χριστιανοί τότε. 

Και πως συνδέθηκε χριστιανισμός και ελληνισμός εκείνη την περίοδο? Α ναι, οι χριστιανοί (οι παλιοί χριστιανοί, οι σημερινοί είναι καλοί) ήταν που κατέστρεψαν πολλά από τα μνημεία του αρχαίου πολιτισμού, τον οποίο καλούσαν ειδωλολατρικό και προσπάθησαν να τον εξαφανίσουν!

Μα ρε φίλε (θα μου πεις) οι αυτοαποκαλούμενοι "καθαροί" απόγονοι τους (των αρχαίων Ελλήνων δηλαδή) δεν ήταν αυτοί που ρώτησαν για το κατά πόσο θα πρέπει να υπάρχει αυτή η "βλάσφημη" σελίδα? 

.....

Ναι αυτοί ήταν. Μην κατηγορείς αυτούς όμως. Αυτοί την δουλεία τους κάνουν. Κατηγόρησε τους υποστηρικτές τους. Δεν χρειάζεται να ψάξεις και πολύ πλέον...



ps: Οκ, έκαναν αυτή τη σύλληψη (θα ήθελα να ακούσω και την κατηγορία) και έκλεισαν την σελίδα. Σελίδες μπορούν να κλείνουν, στόματα δεν θα κλείσουν ποτέ...

ps2: Kαμία ουσιαστική σύλληψη θα γίνει ποτέ? 

ps3: Λέτε να συλλάβουν και εμένα? Να ξέρω αν είναι για να κυκλοφορώ όλη την μέρα με κουστουμάκι. Στην λογική της Ελλάδας που ζούμε, μάλλον με αυτό το ντύσιμο δεν θα με αγγίξει κανένας!

7 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ierosile Etoimasou. Meta ton pastitsio erxetai h seira sou. Sto idio keli thaste.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς έχω άσχημα νέα...
    ...άκουσα επερώτηση βουλευτή της Χρυσής Αυγής στην Βουλή για το μπλογκ σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κι εγώ προς τα εκεί το βλέπω το πράγμα να πηγαίνει! Με το κουστουμάκι πάντως, υπάρχει και μια πιθανότητα να μην σε συλλάβουν, πράγματι! Α! Και κάνε πρόβα ποιο είναι το καλό σου προφίλ, θα σε βγάλουν και φωτογραφίες φαντάζομαι!! χαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ιδου το καλο μου προφιλ: https://www.facebook.com/update_security_info.php?wizard=1

      Mην φοβασαι Τινα, της φυλακης τα σιδερα ειναι για του λεβεντες..

      Αρα δεν θα παω φυλακη.

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bible