Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Τι θα γινόταν εάν ο ισλαμισμός γινόταν η θρησκεία της Ελλάδας (part 1)

Πλάκα πλάκα η πραγματικότητα δεν απέχει και πολύ.

Δεν είμαι ρατσιστής αλλά ούτε και μαλάκας. Προτιμώ να ζω σε κράτος με θρήσκευμα το οποίο (υποτίθεται ότι) μιλάει για αγάπη και αλληλεγγύη όπως είναι ο χριστιανισμός παρά ένα θρήσκευμα το οποίο πρέπει να εξαπλωθεί στον κόσμο μέσω τζιχάντ (ιερού πόλεμου) και έχει για θεό έναν μισογύνη. Όχι ότι ο "δικός μας" τις λατρεύει κιόλας...

Πίστευε σε ότι γουστάρεις αλλά σεβάσου και τα δικά μου τα πιστεύω. Δεν σε ενοχλώ, μην με ενοχλείς. Γιατί ξέρω και ζίου ζίτσου. Δεν είναι εύκολο να προσευχηθείς με σπασμένα χέρια...




Σε αυτή την φάση θα μιλήσουμε για τα πρώτα στάδια της εξάπλωσης.




mecca chanel

Ξεχάστε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια που ξέρατε. Θα υπάρχει μόνο ένα και θα φτάνει. Το όνομα του θα είναι μέκα τσάνελ. Θα προπαγανδίζει φουλ, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που θα μας φανεί περίεργο. Έχουμε συνηθίσει από τους προκάτοχους εξάλλου.


Η παρουσιάστρια του δελτίου εξημέρωσης θα είναι η Όλγα Τρέμη η οποία κυριολεκτικά θα τρέμει αφού το παραμικρό λάθος της θα την οδηγήσει σε λιθοβολισμό.




Χριστούγεννα

Ποια Χριστούγεννα? Ξεχάστε τα αυτά. Το κοράνι έχει αναφορές για τον Χριστό αλλά δεν θα κάτσει να γιορτάσει και την γέννηση του. Ο κόσμος θα έχει στον μυαλό του τον πρωτοχρονιάτικο λαχνό ο οποίος θα ονομάζεται πλέον αλλαχνός (διότι μόνο με την βοήθεια του Αλλάχ θα κερδίσεις)


Πάσχα

Πιο Πάσχα?

....

Πλάκα κάνω, το Πάσχα θα υπάρχει (για λίγο) αλλά οι παραδοσιακές λαμπάδες θα αντικατασταθούν από τις Ισλαμπάδες, λαμπάδες σε σχήμα πυρσού οι οποίες θα έχουν σαν δώρο πάνω τους (αναφέρομαι στις παιδικές λαμπάδες που φέρνουν οι νονές) μία πέτρα κατάλληλη για λιθοβολισμό. Θα έχει σχήμα καρδιάς, έτσι ώστε η γυναίκα να μην ξεχνάει πως μπορεί το αγόρι της να την λιθοβολεί αλλά τουλάχιστον είναι ρομαντικός.



.....

τέλος παρτ ουάν


ps σχετικά με τον γέροντα Παστίτσιο:


Λίγο μετά το μεσημέρι της Τρίτης ο νεαρός παραπέμφθηκε σε τακτική δίκη με την κατηγορία της ''κακόβουλης βλασφημίας και καθύβρισης θρησκευμάτων, μέσω του Facebook''.

Kακόβουλης βλασφημίας είπε.. Δηλαδή υπάρχει και καλόβουλη βλασφημία?





3 σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bible